Ördög A Részletekben Teljes Film Magyarul Online (2021)

Ördög a részletekben

Ördög A Részletekben Teljes Film Magyarul Online (2021) – Teljes Film Magyarul [Ingyen]

Ördög a részletekben Teljes Film Magyarul [Ingyen]. Ördög a részletekben film magyarul online. Ördög a részletekben teljes film ,Ördög a részletekben Film Streaming Magyarul Bluray,Ördög a részletekben Film teljes HD 1080p,Ördög a részletekben teljes film magyarul,Ördög a részletekben online film,Ördög a részletekben teljes film,Ördög a részletekben mozicsillag,Ördög a részletekben film online,Ördög a részletekben videa,videa Ördög a részletekben,Ördög a részletekben teljes film magyarul videa,Ördög a részletekben magyar,Ördög a részletekben online film,Ördög a részletekben teljes film magyar felirat * Nézze meg a filmet online, vagy nézze meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat asztali, laptop, laptop, tabletta, iPhone, iPad, Mac Pro és egyebek mellett.

Ördög a részletekben
6.4

Film besorolások: 6.4/10753 felhasználók

Deke (Denzel Washington) egy kiégett Kern megyei seriffhelyettes, aki szövetkezik az LASD kiváló nyomozójával, Baxterrel (Rami Malek), hogy együttes erővel kézre kerítsenek egy vérszomjas sorozatgyilkos, aki sorra szedi az áldozatait. Deke ‘szaglása’ az apró jelekre kísértetiesen pontosnak bizonyul, azonban úgy tűnik, a nyomozás sikerességéhez kénytelen megkerülni néhány erkölcsi szabályt, ami Baxtert morális dilemmába sodorja. Deke-nek nem csak az ügy részleteit kell feltárnia, de el kell számolni saját, sötét múltbéli titkával is.

Ördög a részletekben Teljes Film Magyarul [Ingyen]

Ördög A Részletekben Teljes Film Magyarul Online (2021)

A film címe:
Népszerűség: 662.746
tartam: 127 Minutes
Slogan:

Ördög a részletekben Teljes Film Magyarul [Ingyen]. Ördög a részletekben film magyarul online. Ördög a részletekben teljes film Ördög a részletekben teljes film magyar felirat * Nézze meg a filmet online, vagy nézze meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat asztali, laptop, laptop, tabletta, iPhone, iPad, Mac Pro és egyebek mellett.

Ördög a részletekben – Színészek és színésznők

Ördög a részletekben

Denzel Washington
Joe “Deke” Deacon
Ördög a részletekben

Rami Malek
Jim Baxter
Ördög a részletekben

Jared Leto
Albert Sparma
Ördög a részletekben

Chris Bauer
Detective Sal Rizoli
Ördög a részletekben

Michael Hyatt
Flo Dunigan
Ördög a részletekben

Terry Kinney
LASD Captain Carl Farris
Ördög a részletekben

Natalie Morales
Detective Jamie Estrada
Ördög a részletekben

Isabel Arraiza
Ana Baxter

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Ördög a részletekben Teljes Film Magyarul [Ingyen], néz Ördög a részletekben online filmek ingyenes, Ördög a részletekben online magyarul indavideo, Ördög a részletekben teljes film, Ördög a részletekben film magyar, néz film Ördög a részletekben ingyenes, Ördög a részletekben letölthető film ingyenes


Ossza meg ezt a filmet barátaival

Hasonló kategóriában